Contact opnemen?

Deze tool is tot stand gekomen door het enorme aantal opgebouwde API credits in mijn SEMrush account. Doordat ik er vroeg bij was om een account te nemen, heb ik nog steeds (na jaren) een 'betaalbaar' abonnement waarbij ik iedere maand nieuwe API credits krijg. Na jaren zijn dit veel te veel credits - of te weinig actieve projecten - om op te maken.

Daarop heb ik besloten om het te delen, en dit is het resultaat geworden. Een indicatie op zoekwoord-niveau van het aantal links dat je nodig hebt om een top 10 positie te behalen. Een project om al mijn kennis en ervaring te gebruiken (met de hulp van vrienden), en om iets op te leveren dat hopelijk mensen inspireert of verder helpt met hun SEO. 

Over mij

Vier dagen in de week werk ik als SEO Specialist bij een grote financiele instelling en in mijn vrije tijd doe ik het nog eens 'dunnetjes' over. Dan ben ik in de weer met websites bouwen, teksten schrijven, adviseren, opleiden, experimenteren, (web)concepten bedenken en 'tinkeren' met electronica. 

Vragen, opmerkingen & suggesties zijn welkom

Wil je mij een bericht sturen? Gebruik het onderstaande formulier om je vragen, artikelen, suggesties en andere opmerkingen te droppen. Ook bugs zijn welkom (nee, ontbrekende data is geen bug).

Aanvragen om linkbuilding voor je te doen, sla ik netjes af. Daarvoor kun je terecht bij een van de betrouwbare partners. Zij helpen je dolgraag verder. 

Het sponsoren van de website is mogelijk. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld extra API credits aan te schaffen om de analyse limiet tijdelijk op te heffen, gastartikel te plaatsen of een link (wink, wink). Natuurlijk in ruil voor een prominente plek op de hoofdpagina. Tot snel?